Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Robles exigeix respecte al Marroc i veu inacceptable “fer servir menors per burlar les fronteres”

|

- Publicitat -

La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha afirmat aquest dissabte, sobre la crisi amb el Marroc, que “quan es fan servir menors com un instrument per burlar les fronteres territorials d’Espanya no es pot acceptar des del punt de vista del dret internacional i del dret humanitari”. En declaracions a TVE, la ministra ha exigit respecte al Marroc. “Nosaltres exigim al Marroc i a qualsevol país respecte, perquè aquestes són les claus de la convivència en les societats civilitzades i modernes”, ha manifestat. “No crec que un país en clau de bon veïnatge pugui fer el que es va fer d’utilitzar els menors”, ha afegit la titular de Defensa abans de participar en un acte de celebració del Dia de les Forces Armades a Madrid.

La ministra de Defensa ha destacat que ha estat “reconfortant” veure que les Forces Armades, les Forces de Seguretat i les ONG i tota la població de Ceuta “s’han bolcat amb els menors i amb aquells que ho passaven malament. No crec que un país en clau de bon veïnatge pugui fer el que es va fer d’utilitzar els menors”.

Et pot interessar  El Govern creu que la Moncloa actua per "interessos electorals" en portar al TC la ILP per declarar la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut