Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Raquel Sánchez diu que “respecta” el dictamen de l’ONU alhora que defensa les resolucions judicials de l’Estat

|

- Publicitat -

El Gobierno es llepa les ferides després de la cleca internacional. El Comitè de Drets Humans de l’ONU ha dictaminat que l’Estat espanyol va “violar” els drets polítics d’Oriol Junqueras, Raül Romeva, Josep Rull i Jordi Turull per suspendre’ls com a diputats al Parlament abans de la condemna per l’1-O.

Davant aquest dictamen que deixa al descobert les vergonyes de l’Estat, la ministra de Transports, Raquel Sánchez, ha afirmat que l’executiu espanyol “respecta escrupolosament totes les decisions” del Comitè, però ràpidament ha tret ferro a les crítiques assegurant que les resolucions judicials a l’estat espanyol “sempre s’emeten ajustades a dret i a llei”.

Publicitat

Sánchez ha intentat fer veure que la repressió és cosa del passat i ha subratllat que l’executiu “aposta pel diàleg” i que “fa molt temps que va desterrar l’actitud de la confrontació que va ser la que va exercir el PP”. “El retrobament i el diàleg són les úniques alternatives que per a nosaltres existeixen per solucionar els problemes del passat”, ha dit.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut