Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Rajoy no s’amaga: “Jo no vaig ser president per llest, sinó per ser del PP”

|

- Publicitat -

Mariano Rajoy ha tornat a ser notícia per la presentació del seu nou llibre “Política para adultos”, el tercer exemplar de la seva bibliografia particular. Segons explica El Plural, l’acte ha tingut lloc al Real Casino de Madrid i ha reunit a tota la tropa del Partido Popular. Com era d’esperar, Isabel Díaz Ayuso i Pablo Casado han acudit a la presentació, tot i que es troben en mig d’incomptables picabaralles i feia setmanes que no coincidien o feien de no coincidir.

L’expresident espanyol defineix la publicació com “un llibre de política i molt poc de polítics”. Per la presentació, ha escollit el periodista de la COPE i TVE, Carlos Herrera, que no ha dubtat a fer broma i demanar: “Això és com Nadal, la família torna a reunir-se. Estarà vostè content per això, no?”. Rajoy, conciliador, ha agraït la presència a Pablo Casado, Isabel Díaz Ayuso i a José Luis Martínez-Almeida, així com a la resta del partit per treballar en equip per sobre de la individualitat: “Jo no vaig ser president del Gobierno per llest, sinó perquè soc del PP. I per aquest motiu vendré molts llibres”. És evident que, tot i que els escàndols l’han apartat de les primeres files polítiques, Rajoy conserva el do de la paraula.

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut