Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Qatargate: Kaili confessa la seva implicació en l’escàndol dels suborns de Qatar i el Marroc a l’Eurocambra

|

- Publicitat -

El Qatargate esclata. L’eurodiputada grega Eva Kaili, destituïda com a vicepresidenta, ha confessat la seva implicació en la trama de suborns de Qatar i el Marroc a l’Eurocambra. Segons el diari belga ‘Le Soir’, Kaili ja ha reconegut davant el jutge que investiga el cas que va participar dels suborns i que va donar instruccions al seu pare per treure del seu domicili diners en efectiu. La policia belga va enxampar el pare de Kaili sortint d’un hotel amb una maleta plena de diners, per la qual cosa va procedir a detenir l’eurodiputada malgrat la seva immunitat parlamentària.

A més, el diari belga apunta que Kaili també ha reconegut tenir constància de “l’activitat” de la seva parella, Francesco Giorgi, també imputat juntament amb l’exeurodiputat Pier Antonio Panzeri, a qui Giorgi va apuntar com a líder de la trama. Kaili ha de comparèixer aquest dijous davant el tribunal de primera instància de Brussel·les. Caldrà veure fins on s’estén l’ombra de corrupció.

Et pot interessar  Bolaños "respecta" la decisió de l'advocat del TJUE sobre Puigdemont però recorda que no tindrà efectes pràctics
Publicitat

Opinió

Minut a Minut