Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Puigdemont se’n fot del Gobierno per crear un comitè d’experts una setmana després de decretar l’estat d’alarma

|

- Publicitat -

El caos i la mala gestió del Gobierno de Pedro Sánchez sobre la pandèmia del nou coronavirus ha viscut un nou i sorprenent capítol aquest migdia. Des del Ministerio de Sanidad, capitanejat per Salvador Illa, a qui li cau gran el càrrec, que a priori era dels més senzills, ha anunciat que avui s’ha constituït oficialment el Comitè Científic Tècnic COVID-19.

El president de Gobierno, Pedro Sánchez, acompanyat de Salvador Illa, s’ha reunit per primera vegada amb els científics per videoconferència des de Moncloa avui, una setmana i un dia després de decretar l’estat d’alarma.

Publicitat

Molts ciutadans observaven perplexos l’anunci i es feien la mateixa pregunta que el president a l’exili s’ha fet: “no existia?”.

Carles Puigdemont, a més, ha reflexionat: “Quan van tenir la idea de posar militars i guàrdies civils dirigint l’operativa, no tenien un comitè científic tècnic que els assessorés? Millor tard que mai, però hi ha retards difícils de justificar. I menys quan líders socialistes s’han dedicat al tir al científic”.

Et pot interessar  Boye defensa l'exili de Puigdemont: "L'acusaven de covard i ara resulta que l'exili és la solució”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut