Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Puigdemont se’n fot de la notificació rebuda del Tribunal de Cuentas

|

- Publicitat -

Carles Puigdemont s’ha agafat amb humor la notificació que ha rebut per part del Tribunal de Cuentas que el cita a declarar juntament amb tot el seu Govern per les despeses de l’1-O. Fins i tot, pretendria fer pagar amb el seu patrimoni el dineral que va desembutxacar l’Estat enviant les forces d’ocupació a Catalunya per frenar l’1-O després del fracàs dels seus serveis d’intel·ligència per a trobar les urnes i les paperetes.

A través del seu perfil oficial de Twitter, el president a l’exili comparteix una captura de les notificacions que ha rebut del Tribunal de Cuentas i en fa mofa: “El Tribunal de Cuentas fa política fins i tot els sobres que ens envia. Per a ells, al gener d’aquest any jo era “Molt Honorable Senyor”. Ara, al novembre em diuen “Don”, que és més castís. No descarto que una altra vegada em tractin de “Caballero”, que a Madrid es porta molt”.

Publicitat

La ironia de Puigdemont contra la repressió i la virulència jurídica de l’Estat contra Catalunya fa recordar que un dels partits que més ha pujat en les passades eleccions, el seu líder feia vídeos de campanya anant a cavall.

Et pot interessar  Puigdemont confia que la sentència del TJUE sobre grups identificables afavorirà altres col·lectius
Publicitat

Opinió

Minut a Minut