Edició 2114

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024
Edició 2114

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024

Puigdemont qualifica l’editorial d’Àngels Barceló de “brams d’ase”

"Les bases sobre les quals es construeix el relat diari destinat a la societat espanyola són fetes de mentides", constata

|

- Publicitat -

El president a l’exili, Carles Puigdemont, ha contestat indirectament a la polèmica editorial d’Àngels Barceló al programa Hoy por Hoy de la SER que l’atacava per tenir la clau de la investidura de Pedro Sánchez. La presentadora lamentava que el govern espanyol depengués d’“algú que va proclamar la independència, va mentir als que el creien cegament i es va fugar al maleter d’un cotxe”. L’entorn de Puigdemont va reaccionar immediatament, però, finalment el president s’ha pronunciat.

En un missatge a X, l’eurodiputat de Junts ha carregat contra la manca de rigor de la premsa patriòtica. “Entre els brams d’ase de la SER, les invencions diàries de la caverna i les especulacions sense cap altre fonament que els prejudicis, el panorama és desolador”, ha constatat, tot afegint que “relat diari” que rep la societat espanyola està basat en “mentides”.

Publicitat

Finalment, Puigdemont convida a rellegir George Orwell, que “va reflexionar críticament sobre l’ús del llenguatge per emmascarar la realitat” i que “és útil” recuperar en un context de “guerra mundial narrativa” entorn del conflicte entre Palestina i Israel.

Et pot interessar  Puigdemont crida a "malfiar-se d'aquelles solucions que es poden explicar en un minut i mig" a TikTok
Publicitat

Opinió

Minut a Minut