Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Puigdemont: “La veu de l’1-O entra al parlament europeu”

|

- Publicitat -

El president a l’exili ha sortit a valorar els resultats a les eleccions al Parlament Europeu des del Press Club de Brussel·les i ha estat clar: “hem guanyat les eleccions europees” i ha volgut agrair la tasca de Toni Comín i Clara Ponsatí així com la resta de la llista.

Ha assegurat que també han derrotat al ministre d’afers exteriors espanyol, Josep Borrell, i s’ha dirigit a Europa: “Escolta-ho bé, el ministre espanyol ha quedat doblegat per l’independentisme”. També ha tingut unes paraules d’agraïment per Gonzalo Boye, Xavier Trias i Bea Talegon a qui la formació deu que “finalment ens hàgim pogut presentar, ho recordarem sempre”.

Publicitat

Puigdemont ha reivindicat també l’èxit de la seva llista “transversal” i amb “vocació d’unitat” i que els “ha votat molta gent” arreu de l’Estat. En aquest sentit, ha assegurat que ara defensaran “amb més raó que mai que aquesta és l’estratègia guanyadora de l’independentisme”.

Per acabar a felicitat als “companys de viatge” que són Ahora Repúblicas amb qui ha dit que “podrem continuar treballant”. Finalment, Puigdemont ha tret pit: “Fa uns mesos les enquestes ens donaven 0 resultats i hem guanyat a les 4 províncies catalanes”.

Et pot interessar  L'advocat del TJUE dona la raó a Puigdemont i Comín: afirma que l'Eurocambra havia d'acceptar els seus escons des del juny del 2019
Publicitat

Opinió

Minut a Minut