Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Puigdemont i Comín ja tenen l’acta d’eurodiputat

|

- Publicitat -

El president a l’exili, Carles Puigdemont i el conseller a l’exili Toni Comín ja són eurodiputats de ple dret al Parlament Europeu. Així ho han explicat en una atenció als mitjans un cop han sortit de la institució de la Unió Europea.

Han ensenyat la seva acreditació i han explicat que és la provisional, com la que van rebre tots els eurodiputats en un primer moment, perquè ara facin els tràmits corresponents i han confirmat que el dia 13 de gener ja podran assistir al ple com a eurodiputats.

Publicitat

Puigdemont ha recordat que “hem hagut de lluitar contra una poderosa maquina a instàncies del Gobierno espanyol amb una decisió arbitraria i abusiva i que ara el que han aconseguit “és una gran vitcòria per Europa i una derrota per alguns. Hi ha una justícia a Europa que vetlla per garantir els drets dels seus ciutadans”.

També, el president ha denunciat que “Junqueras està detingut il·legalment a una presó. La sentència no es podria haver emès perquè Junqueras gaudia d’immunitat”.

Et pot interessar  Aragonès supera Puigdemont segons una enquesta de líder més ben valorats, però té per davant Asens i Albiach
Publicitat

Opinió

Minut a Minut