Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Pirates de Catalunya denuncia Espanya i la CE a la justícia europea pel bloqueig dels canals del Tsunami Demòcratic

|

- Publicitat -

Pirates de Catalunya ha denunciat l’estat espanyol i la Comissió Europea al Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) per la “censura” del web i l’aplicació del Tsunami Democràtic. En la demanda, el partit argumenta que les autoritats espanyoles han vulnerat la normativa comunitària i sentències del TJUE en “intentar censurar” l’aplicació i la pàgina web del Tsunami, que insisteixen que “no té cap altre objectiu ni pretensió que la d’informar els ciutadans del lloc exacte on es convocaran manifestacions pacífiques i que els ciutadans informin del normal desenvolupament d’aquestes”. Pel que fa a la Comissió Europea, l’acusen de ser “negligent” davant l’actuació de les autoritats espanyoles.

En la demanda, Pirates de Catalunya assegura que els canals del Tsunami Democràtic serveixen per convocar manifestacions “absolutament pacífiques” i acusa les autoritats espanyoles de “demonitzar” el Tsunami.

Publicitat

“És absolutament necessari per a la salut democràtica de la Unió no només admetre de forma extraordinària el present procediment de denúncia i establir mesures urgents en el menor temps possible per aturar el mal que està produint a la imatge i als interessos de la Unió”, apunta la demanda de Pirates de Catalunya contra l’estat i la Comissió pel bloqueig dels canals del Tsunami.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut