Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Ortega Smith va saludar un per un els 1.100 assistents a un sopar de Vox

|

- Publicitat -

Psicosi entre els militants de Vox. Tal com explica un diari regional de Jaén, els militants andalusos que van assistir a l’acte de Vox a Vistalegre després van anar a un sopar de la formació on hi havia unes 1.100 persones.

Segons explica la portaveu municipal de Vox a Jaén, Salud Anguita, el líder del partit d’ultradreta va saludar “un per un” tots els assistents al sopar. Ara, ha optat per quedar-se a casa i suspendre tota la seva activitat municipal després de consultar amb els serveis sanitaris que va tenir contacte amb el secretari general de Vox infectat de coronavirus.

Publicitat

La mesura afecta també els dos treballadors del grup municipal i de la seu de Vox. El més preocupant de tot plegat és que Vox Jaén va enviar un autobús amb 52 persones a l’acte de Madrid que ja han retornat. Per tant, Ortega Smith podria haver realment escampat a gran escala el coronavirus ja no només entre els militants de Madrid sinó als de tota Espanya que es van desplaçar a la capital del reino.

El més greu de tot és que Smith ja mostrava signes de contagi abans de l’acte, motiu pel qual ha acabat demanant disculpes a través de les xarxes.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut