Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Ortega Smith i Macarena Olona van defensar l’ús lliure d’armes dies abans de la massacre de Texas

|

- Publicitat -

El tiroteig massiu a l’escola d’Uvalde (Texas) ha reobert el debat sobre la regulació de les armes als Estats Units. A Espanya, partits com Vox també defensen la venda lliure d’armes, tot i els tristos resultats que deixa als EUA. Com explica El Plural, el partit d’extrema dreta té una estreta relació amb l’Associació Nacional de l’Arma d’Espanya (Anarma), una espècie d’Associació Nacional del Rifle (NRA) espanyola i amb menor pes.

“Vox és l’únic partit que fins al moment es compromet amb el dret a la legítima defensa registrant, a més, una proposta de modificació de Llei orgànica”, celebrava Anarma hores abans de la matança amb un discurs de Javier Ortega Smith parlant sobre el “dret a la legítima defensa”.

Publicitat

També la polèmica candidata de Vox a la Junta d’Andalusia, Macarena Olona, defensava dies abans que és l’únic partit que públicament reivindica el dret a l’autodefensa. “És defensora de la caça i les armes. Com a part de les nostres tradicions i costums”, afegien des de l’associació.

Et pot interessar  El PSC lidera la intenció de vot entre els més joves, seguit de Junts, ERC i Vox
Publicitat

Opinió

Minut a Minut