Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Ordre d’allunyament a un exsenador de Vox acusat de violència masclista

|

- Publicitat -

El Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de Màlaga ha decretat una ordre d’allunyament de 500 metres a la parella de l’exsenador de Ceuta de Vox, actualment investigat per la Guàrdia Civil al voltant d’un possible cas de violència masclista. Aquesta decisió arriba el mateix dia en què Juan Ros Alcaide ha sol·licitat recuperar la seva acta parlamentària mitjançant un burofax després penedir-se de la seva renúncia a l’escó.

Ros Alcaide, suspès de militància pel seu partit i sotmès a expedient disciplinari, ha enviat el burofax a la cambra alta per a rectificar la seva renúncia i sol·licitar la seva reincorporació a la institució.

Publicitat

En el document, a què ha tingut accés Europa Press, exposa que va presentar aquella renúncia “de manera precipitada, en un moment de vulnerabilitat”, es declara innocent i assegura que les acusacions que se li fan són falses.

La Guàrdia Civil ha obert diligències per una possible agressió a la seva dona per part del ja ra exsenador de Vox, acusació que el parlamentari nega. Els fets van passar a la localitat de Alahurín de la Torre (Màlaga) dimarts passat i van ser denunciats davant el Jutjat de Violència contra la Dona número 1 de Màlaga.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut