Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Nova provocació de Feijóo: “A Catalunya hi ha cada dia menys independentistes”

|

- Publicitat -

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, manté la seva rutina diària d’atacar el moviment independentista. El líder popular treu suc a la crisi de l’independentisme institucional i critica que s’han “independitzat entre ells” i han “deixat Catalunya sense Govern”.

Segons Feijóo, “a Catalunya hi ha cada dia menys independentistes” i “el procés ha estat un mal negoci per a tots els catalans”. Així mateix, ha acusat el PSC d’haver “corregut de forma immediata a garantir la continuïtat de l’independentisme” amb la sortida de Junts de l’executiu. “Nosaltres no farem això. Mai apuntalarem ni assegurarem un govern independentista a Catalunya. Creiem que és dolent sempre”, ha dit.

Publicitat

Oda a la Constitució espanyola

El president dels populars ha agafat embranzida en les seves declaracions i ha reivindicat el PPC com a alternativa a l’independentisme i com a opció per als catalans que se senten espanyols i “que creuen que la Constitució és la millor obra política feta pels espanyols des de fa segles”. Una grandiloqüent manera de veure el text caduc del 1978.

Et pot interessar  El PP aprovarà al Senat un informe que sosté que l'amnistia és "un cop mortal per a l'Estat constitucional i autonòmic"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut