Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Nova pífia de la JEC: Envia l’acta de diputat a “Francesc Mascarell”

|

- Publicitat -

La Junta Electoral Central, l’organisme jurídic que fa d’àrbitre en les conteses electorals, és un dels principals responsables de la repressió a Catalunya aquests últims mesos i l’artífex que Quim Torra s’hagi quedat sense escó al Parlament.

Tal com ha pogut saber La República, la JEC va enviar a casa de Ferran Mascarell l’acta de diputat al Parlament a mitjans de gener per a substituir Quim Torra. No la va acceptar després de la decisió de JxCat que va ser que cap membre de la seva llista substituiria el president.

Publicitat

Resulta però, que l’acta estava amb un nom equivocat: en comptes de Ferran van rebatejar el polític català com a Francesc. Segons fonts consultades, l’obsessió de la JEC per a substituir Quim Torra va fer que s’enviés l’acta a la mateixa casa de l’interessat, un fet que es dóna molt poques vegades segons fonts consultades.

A més, no només va haver-hi un error en el nom sinó que, un cop Puigdemont va renunciar a l’escó al Parlament per poder ser eurodiputat, la JEC va enviar una nova acta de parlamentari a en Ferran Mascarell (aquest cop amb el nom ben escrit) però, per tant, va arribar a tenir dues actes. Un fet insòlit.

Et pot interessar  El PSC se suma al PP i també estudia denunciar el Gover per les propostes sobre referèndum i finançament durant la precampanya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut