Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Nou salt del vaixell abans que s’enfonsi: Villegas deixarà la direcció de Cs

|

- Publicitat -

El secretari general de Cs, José Manuel Villegas, ha anunciat que deixarà la direcció de Cs després del congrés del partit taronja que triarà nou líder. En declaracions a Telemadrid aquest dijous al matí, Villegas ha assegurat que no optarà a seguir sent secretari general ni estarà a la nova executiva.

El congrés se celebrarà previsiblement al març i tot apunta que la nova presidenta de Cs serà Inés Arrimadas, que ja s’ha postulat per liderar el partit després de la dimissió d’Albert Rivera. Villegas ha argumentat que la sortida de Rivera “obre una nova etapa” en la qual hi haurà “nous equips”.

Publicitat

Tanmateix, Villegas s’ha mostrat disposat a “ajudar a fer una bona transició” fins al congrés del mes de març. El Consell General de Cs designarà una gestora del partit el 30 de novembre.

AMPLIACIÓ.- Fernando de Páramo també deixa Cs i la política després de la de davallada del partit

Avui, Fernando de Páramo també ha anunciat que deixa Cs i la política després de cinc anys. “He decidit tancar un etapa. La política és servir al teu país. En aquest temps he tingut l’honor i l’orgull de representar milers de ciutadans i construir amb ells un nou espai polític d’Espanya”, ha dit el màxim responsable de comunicació del partit taronja a través d’una carta oberta. De Páramo, que aquest dilluns farà 32 anys, ha anunciat també que renuncia al seu escó al Congrés.

Et pot interessar  Ciudadanos, de fracàs en fracàs fins a la seva liquidació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut