Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Nou gripau que es menja Pablo Iglesias: un acte braç a braç amb la reina Letizia

|

- Publicitat -

La reina Letizia ha presidit aquest divendres, a la Corunya, l’acte de proclamació del Premi Fundació Princesa de Girona en la categoria Social 2020, que ha recaigut en l’enginyer madrileny Guillermo Martínez, que fabrica pròtesis 3D per a persones amb escassos recursos.

Ho ha fet en un acte en què ha estat present també el vicepresident segon i ministre de Drets Socials i Agenda 2030, qui en teoria és republicà espanyol, Pablo Iglesias, el que ha suposat la presència per primera vegada d’un representant de Unidas Podemos en un acte de la família reial.

Publicitat

Acompanyats del president de la Xunta, Alberto Núñez Feijóo, i de l’alcaldessa de La Corunya, Inés Rei, abans que es donés a conèixer el nom del premiat, han visitat l’activitat que ha tingut lloc amb 250 joves gallecs, que han participat en un repte emprenedor.

Tot i que la cara d’Iglesias era un poema, no ha refusat compartir aquest acte públic amb la reina. Cal recordar que la també de Podemos Irene Montero va sortejar les contradiccions de la formació lila assegurant que “és compatible ser republicana i aplaudir Felipe VI” perquè “forma part dels valors del republicanisme”. Tot i que la reina sí que s’ha deixat veure entre la gent, Pablo Iglesias s’ha dirigit directament al vehicle oficial i ha marxat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut