Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Nogueras critica la hipocresia del Gobierno per fer-se “l’ofès” amb l’emèrit quan “va facilitar-li la fugida”

|

- Publicitat -

La portaveu de JxCat a Madrid, Míriam Nogueras, ha afirmat que “sorprèn” que l’executiu espanyol “ara es faci l’ofès” amb el rei emèrit quan “és el mateix que va facilitar la fugida del rei lladre, manté la monarquia corrupta i mira cap a un altre costat”.

En roda de premsa a la cambra baixa, Nogueras ha reaccionat a les paraules de la portaveu de l’executiu espanyol, Isabel Rodríguez, que va assegurar que Juan Carlos I havia perdut “l’oportunitat de donar explicacions i de demanar perdó” en la seva visita a Espanya. La portaveu de Junts ho ha vist “una actuació” d’un executiu que té “retòrica buida” i “es fa dir d’esquerres”, però “fa el contrari al que faria un executiu progressista”.

Publicitat

Nogueras ha afirmat que el que caldria és que el Gobierno impulsés una investigació sobre l’exmonarca i ha criticat que mantenir la inviolabilitat del rei la converteix en “impunitat de la corrupció”. En relació amb la compareixença del president espanyol, Pedro Sánchez, de dijous al ple de la cambra baixa amb motiu del ‘Catalangate’, Nogueras ha dit que Junts “n’espera poc” i ha tornat a reclamar una comissió d’investigació. “Nosaltres vam deixar clar que volem que es faci una investigació a fons”, ha dit la portaveu de Junts.

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont afirma que la independència declarada és "legal i vigent" perquè el Parlament "no se n'ha desdit en sis anys i mig"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut