Dissabte, 28 de maig de 2022 - Edició 1402
La República

Ni el Papa Francesc amaga l’excepcionalitat política d’Espanya

El Papa Francesc ha assegurat que li encantaria visitar Espanya després de rebre de mans d’una periodista espanyola una carta en nom de diversos presos de Castelló que li demanaven […]

Redacció 31/03/2019

El Papa Francesc ha assegurat que li encantaria visitar Espanya després de rebre de mans d’una periodista espanyola una carta en nom de diversos presos de Castelló que li demanaven que els visités: “ho faré quan hi hagi pau”.

La conversa s’ha produït durant el vol papal que el traslladava al Marroc. Durant les salutacions, la corresponsal de la COPE ha lliurat la missiva al Pontífex. La carta era un dibuix dels presos de la presó de Castelló, qui en nom d’Espanya li ha demanat que vagi a visitar-los”. Segons la periodista, el Papa ha dit que “li encantaria anar a Espanya i els agraeix el regal”.

La corresponsal d’RNE, que també els acompanyava, ha demanat a Francesc I el motiu pel qual el febrer passat va assegurar als periodistes espanyols que per visitar l’Estat, primer, “han de posar-se d’acord” els espanyols. Segons el Papa, “acostumo a parlar de forma críptica” i, afegeix, “em referia a quan hi hagi pau”.