Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Nervis al PP per haver coincidit amb Ortega Smith a la manifestació de policies ultres JUSAPOL

|

- Publicitat -

Vox ha confirmat que hi ha un altre diputat al Congrés de Vox que ha donat positiu en coronavirus, l’endemà que la formació expliqués que Javier Ortega Smith està contagiat. En aquest cas, aquest diputat, de qui Vox no en revela la identitat per “privacitat personal”, no va anar a l’acte de Vistalegre i tampoc ha estat en contacte amb altres diputats de la formació d’ultradreta durant els darrers deu dies.

Que el partit neofranquista estigui afectat pel coronavirus ha fet esclatar la preocupació i els nervis al Partit Popular. Concretament pel possible contagi dels seus diputats. I és que el fet que els dos partits estiguin tan a prop ideològicament pot haver provocat que també ho estiguin infectadament.

Publicitat

Concretament, els diputats Ana Vázquez, Carlos Rojas i Isabel Borrego van acompanyar els diputats de Vox a l’acte organitzat davant el Congreso dels policies ultres JUSAPOL (els que van assetjar Laura Borràs) en representació del PP i allí van estar amb policies que també van acompanyar al secretari general de Vox, Javier Ortega Smith.

Els nervis del PP han augmentat després que hagin confirmat a Publico.es que Isabel Borrego està malalta i amb febre. Ja ho diu la dita popular, Déu els crea i ells s’ajunten.

Et pot interessar  ERC, Junts i el PSOE acusen el PP de fer un ús partidista del Senat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut