Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Moren 2 persones a Polònia a causa de l’impacte de míssils russos que han caigut just a la frontera

|

- Publicitat -

Diversos míssils russos han impactat a la frontera entre Ucraïna i Polònia, causant la mort de dues persones en territori polonès i, conseqüentment, de l’OTAN. El succés l’ha confirmat la intel·ligència estatunidenca; el govern de Polònia encara no s’ha pronunciat al respecte, però, tal com informa l’ACN, el primer ministre polonès, Mateusz Morawiecki, ha convocat d’urgència el Comitè del Consell de Ministres per a la Seguretat Nacional per analitzar la situació.

L’explosió dels míssils russos ha tingut lloc a la localitat fronterera de Przewodow, situada a 10 quilòmetres d’Ucraïna, segons informa el mitjà NEXTA. Tal com recull el mateix mitjà, la zona ha quedat totalment tancada i restringida al pas, mentre els serveis d’emergències treballen per esclarir les circumstàncies del succés. D’acord amb el testimoni dels veïns, s’han pogut sentir dues explosions.

Publicitat

Malgrat que el govern polonès encara no s’ha pronunciat, el ministre de Defensa de Letònia, Artis Pabriks, ha fet arribar les seves condolences al poble germà de Polònia, tot lamentant que el “règim criminal rus” dispari míssils “que no només apunten a civils ucraïnesos, sinó que a més cauen en territori OTAN a Polònia”.

Et pot interessar  Zelenski avisa que Ucraïna s'haurà de retirar "a petits passos" sense l'ajuda militar dels Estats Units
Publicitat

Opinió

Minut a Minut