Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Més pressió per a Tajani: 76 eurodiputats demanen la protecció dels drets dels Puigdemont i de Comín

El president del Parlament Europeu es reuneix avui amb la mesa de l’Eurocambra on hi ha 5 Vicepresidents ja li han demanat explicacions pel seu veto a l’acreditació

Gerard Sesé
Gerard Sesé 17/06/2019
Antonio Tajani, president del Parlament Europeu

L’encara eurodiputat Ramon Tremosa ha publicat a les xarxes socials una carta firmada per 76 eurodiputats de diferents sensibilitats que va adreçada directament al president del Parlament Europeu, el popular i conservador Antonio Tajani. El text demanen que l’Eurocambra ha de protegir els drets dels eurodiputats electes catalans, Carles Puigdemont i Toni Comín.

L’italià, que va dir fa unes setmanes que “Mussolini havia fet coses positives per Itàlia”, es troba cada cop més pressionat per diferents veus de dins del parlament que li exigeixen una explicació pel cas de la negació de les acreditacions i que va suposar que Espanya les retirés a tots els electes per evitar l’evident greuge comparatiu.

A més, Tremosa explica que el president del Parlament Europeu es reuneix avui amb la mesa de l’Eurocambra on hi ha 5 Vicepresidents ja li han demanat explicacions pel seu veto a l’acreditació.