Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

Més declaracions incendiàries d’Ayuso a EsRadio: Diu que Vox “no és extrema dreta”

La presidenta de la Comunitat de Madrid s’acaba de lluir del tot i diu que Cs i Vox són “extrems errors” del PP

Redacció 25/03/2022
Primer pla de la presidenta en funcions de la Comunitat de Madrid i candidata del PP a les eleccions madrilenyes, Isabel Díaz Ayuso, durant l'acte d'obertura de la campanya el 17 d'abril de 2021

No hi ha dia en el qual la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, no agafi protagonisme amb les seves declaracions, que fan posar les mans al cap a més d’una persona del seu mateix govern i partit.

L’entrevista de la qual ja en vam fer referència a La República amb el silenci d’Ayuso davant les greus declaracions de Losantos, es va convertir en un pou de barbaritats que sortien per la boca de la popular. Una de les més comentades ha estat la definició de Vox. Bàsicament, per Ayuso el partit d’Abascal “no és extrema dreta”, i els ha definit, juntament amb Ciudadanos, com a “extrems errors” del PP.

La presidenta de Madrid compara la divisió actual amb el fet que abans “el Pp agrupava totes les sensibilitats que es veien representades”, admetent sense voler que els populars incloïen tota la ideologia de dretes, fins i tot les més extremes i feixistes.