Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Marques de roba aprofiten el coronavirus i presenten mascaretes exclusives

|

- Publicitat -

Les farmàcies de Barcelona s’han quedat sense mascaretes i líquid antibacterià per a les mans. Un fet no aïllat, a ciutats com Sant Cugat també ha passat el mateix. De moment, al Principat hi ha hagut dos casos positius i un més al País Valencià.

El maliciós capitalisme sempre sap convertir les crisis en oportunitats i la febre per a les mascaretes l’han sabut aprofitar grans marques de roba que han tret col·leccions d’aquesta peça per a protegir-se la cara.

Publicitat

Dissenyadors de luxe com Virgil Abloh, director executiu d’Off White i director creatiu de la col·lecció masculina Louis Vuitton, ha creat unes màscares de disseny acabant de convertir aquest producte sanitari en un accessori de moda. Fendi també ha tingut en compte l’alta demanda de màscares i ha dissenyat el seu propi model amb el monograma de la marca a vellut negre. Seguint la tendència del monograma, amb un somriure que mostra unes dents en to blavós, es mostra l’estampat més conegut i imitat, el de Louis Vuitton. Mentre que la marca urbana Antisocial Club ha generat també els seus dissenys de màscares amb el seu logo i que ja podem trobar als carrers del nord d’Itàlia.

 

View this post on Instagram

 

Snakes trynna give me the virus 🦠 🐍

A post shared by Alessio D’Errico (@il.digitale) on

Publicitat

Opinió

Minut a Minut