Dimecres, 29 de juny de 2022 - Edició 1434
La República

Marques de roba aprofiten el coronavirus i presenten mascaretes exclusives

El maliciós capitalisme sempre sap convertir les crisis en oportunitats

Gerard Sesé 26/02/2020
La marca Off White treu una mascara pel coronavirus

Les farmàcies de Barcelona s’han quedat sense mascaretes i líquid antibacterià per a les mans. Un fet no aïllat, a ciutats com Sant Cugat també ha passat el mateix. De moment, al Principat hi ha hagut dos casos positius i un més al País Valencià.

El maliciós capitalisme sempre sap convertir les crisis en oportunitats i la febre per a les mascaretes l’han sabut aprofitar grans marques de roba que han tret col·leccions d’aquesta peça per a protegir-se la cara.

Dissenyadors de luxe com Virgil Abloh, director executiu d’Off White i director creatiu de la col·lecció masculina Louis Vuitton, ha creat unes màscares de disseny acabant de convertir aquest producte sanitari en un accessori de moda. Fendi també ha tingut en compte l’alta demanda de màscares i ha dissenyat el seu propi model amb el monograma de la marca a vellut negre. Seguint la tendència del monograma, amb un somriure que mostra unes dents en to blavós, es mostra l’estampat més conegut i imitat, el de Louis Vuitton. Mentre que la marca urbana Antisocial Club ha generat també els seus dissenys de màscares amb el seu logo i que ja podem trobar als carrers del nord d’Itàlia.

 

View this post on Instagram

 

Snakes trynna give me the virus 🦠 🐍

A post shared by Alessio D’Errico (@il.digitale) on