Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

#MarcaEspaña: L’exèrcit espanyol no sap quina pinta fan els seus soldats

|

- Publicitat -

Ja és lamentable que l’exèrcit espanyol hagi de fer proselitisme militar a les xarxes. Però encara ho és més que ho faci fanfarronejant de tropes usant la imatge d’un soldat que no és espanyol ni que vesteix l’equipament i la roba d’un soldat de l’exèrcit de terra de l’estat.

I és que en una publicació a Facebook i a Twitter el passat 18 de novembre, als perfils oficials del Ejército de Tierra, s’hi va publicar el missatge adjuntat a continuació amb un enllaç per visitar la pàgina web on s’explica en què consisteix la Brigada Experimental 2035. El tuit anava acompanyat d’una imatge editada perquè fos espectacular d’un militar equipat amb un fusell d’assalt amb diverses mires i un casc amb diferents elements de visió.

Publicitat

Resulta, però, que no només la roba i l’arma no són les reglamentàries de l’exèrcit espanyol, sinó que si es feia un petit zoom a la bandera del braç dret, s’hi poden apreciar els colors de la bandera dels Països Baixos.

Davant el lamentable error, dies després l’exèrcit ha retirat la publicació. Els usuaris, a part de fer bromes, han aconseguit trobar la fotografia original, tal com explica Elconfidencialdigital, on encara es veu molt més clarament la bandera holandesa.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut