Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

#MarcaEspaña: Els gossos, protagonistes de la picaresca per trencar la quarantena

|

- Publicitat -

Feta la llei, feta la trampa. I la picaresca és quelcom molt atribuïble al tarannà i la idiosincràsia de la població del sud d’Europa, especialment del poble espanyol. Malgrat que el Gobierno d’Espanya va decretar l’estat d’alerta i el consegüent confinament de la població a casa seva, hi ha qui busca la manera per a poder trencar la norma i sortir de casa malgrat el confinament.

El primer cas és el d’un home sorprès pels agents del Cos Nacional espanyol de Policia quan passejava un gos de peluix en un carrer de Palència (Castellà i Lleó) durant la nit de dilluns passat, a qui van advertir que estava infringint les normes de l’estat d’alarma. Les imatges van ser gravades per un veí i compartides pel sindicat radical Jusapol.

Publicitat

I és que una de les excepcions per a poder sortir al carrer decretat per l’executiu de Pedro Sánchez era treure a passejar les mascotes. Algú hi va veure una oportunitat de negoci. A Múrcia un individu va decidir llogar els seus gossos perquè altres persones poguessin sortir al carrer amb l’excusa de passejar-los i burlar així les condicions imposades a fer quarantena a casa. Eren 5 euros l’hora.

La idea es va començar a estendre en altres zones d’Espanya fins que Wallapop va decidir vetar els anuncis de lloguer de gossos per passejar. La companyia ha censurat als que busquen fer negoci a costa de les seves mascotes durant els dies de confinament.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut