Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

#MarcaEspaña: Desallotgen 400 festes a cases i 97 botellots aquest cap de setmana a Madrid

|

- Publicitat -

La capital del Reino de España sembla que estigui entossudida a què es produeixi un rebrot de la pendèmia casuada pel nou coronavirus.

Per una banda, les seves autoritats volien passar a la fase 1 de desconfinament tot i no complir amb totes les condicions. Però la seva població no es queda curta i segons expliquen diferents mitjans fets des de la Meseta, la Policia Municipal de Madrid ha desallotjat aquest cap de setmana 400 festes en habitatges, després de trucades de denúncia de veïns, i han localitzat 97 petits botellots en diferents punts de la ciutat, segons han informat fonts municipals.

Publicitat

Aquests 97 botellots es van detectar durant les nits de divendres a dissabte i de dissabte a diumenge, la gran majoria gràcies a trucades i denúncies veïnals.

No obstant això, el gran increment ha estat en les trucades i queixes per soroll excessiu i festes en domicilis, que han superat les 400.

Et pot interessar  La Fiscalia denuncia per frau fiscal l'empresari Alberto González Amador, parella d'Isabel Díaz Ayuso
Publicitat

Opinió

Minut a Minut