Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Mañueco es defensa davant Pedro Sánchez atacant l’escola catalana

|

- Publicitat -

El president de Castella i Lleó, Alfonso Fernández Mañueco, ha enviat una carta a l’executiu espanyol, Pedro Sánchez, acotant el cap i assegurant que “no hi haurà cap modificació en el protocol d’atenció” a les dones que volen avortar. Un missatge que arriba després de causar renou anunciant mesures contra els drets reproductius de les dones.

Mañueco ha argumentat que sempre ha mantingut la “lleialtat institucional” i ha retret a Sánchez que li hagi enviat un requeriment mentre “ignora que altres executius autonòmics incompleixen sistemàticament la legislació espanyola en àmbits com el de l’educació”, en referència a Catalunya.

Publicitat

Fonts de la Moncloa han explicat que la carta que Mañueco ha enviat al president del govern espanyol no es pot tenir en compte com una resposta oficial. El requeriment, per tant, continua en marxa, en un primer pas per portar el cas al Tribunal Constitucional.

Et pot interessar  Albiach, després de l'anunci de Sánchez: "És el moment d'acabar d'una vegada per totes amb el 'lawfare'"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut