Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Macron amenaça Espanya sobre la quarantena imposada als passatgers amb aplicar-la només als espanyols

|

- Publicitat -

El president francès, Emmanuel Macron, considera que la quarantena que el govern espanyol ha imposat als estrangers no és ni la mesura “més eficaç ni la més realista” per frenar l’expansió de la covid-19. En una roda de premsa, Macron ha qüestionat la mesura i ha dit que aplicarà “amb reciprocitat” la mateixa restricció als ciutadans espanyols que viatgin a França, tal com ha defensat que ha anat fent el seu govern amb les decisions que prenen els altres estats de l’espai Schengen.

La Cambra Francesa de Barcelona s’oposa “de manera categòrica” a la quarantena dels estrangers

Publicitat

La Cambra de Comerç Francesa de Barcelona s’ha oposat “de manera categòrica” a l’obligació de fer passar una quarantena als estrangers, impulsada pel govern espanyol i el francès. “Dificulta el desenvolupament de l’activitat empresarial i és un clar fre per a la recuperació econòmica”, ha assegurat la presidenta de l’entitat, Paule Celma, a través d’un comunicat. La confederació ha celebrat aquest dilluns l’assemblea general anual per presentar els resultats de 2019, amb “rècords històrics” de 78 noves empreses afiliades i més de 50 esdeveniments amb prop de 3.000 assistents.

En l’acabar la trobada, s’han designat cinc nous membres per al Consell d’Administració. Així, s’han sumat a la confederació la vicepresidenta d’operacions a la cadena d’hotels Accor, Neus Arrébola; la responsable de França del Grup Sifu, Núria Farré; el fundador i director general de Lliça Packaging, Zaki Haned; el director general de Cofidis España, Luc-Bertrand Salus, i el president d’Ibèria de Schneider Electric, Josu Ugarte.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut