Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

L’OMS impulsa un assaig clínic per comprovar quin tractament és més eficaç contra el coronavirus

|

- Publicitat -

El director general de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), Tedros Adhanom, ha anunciat l’impuls d’un assaig clínic per comprovar a nivell mundial quin tractament és més eficaç contra el coronavirus.

“Aquest gran estudi internacional està dissenyat per generar les dades sòlides que necessitem per demostrar quins tractaments són els més eficaços”, ha dit Adhanom en la roda de premsa diària que fa l’organisme per informar de l’evolució del covid-19 a nivell mundial. Segons ha avançat el director general de l’OMS, l’Estat espanyol, França, l’Argentina i l’Iran, entre d’altres, han confirmat que participaran en l’assaig clínic, que tindrà el nom de ‘Solidaritat’.

Publicitat

“Múltiples petits assajos amb diferents mètodes poden no donar-nos l’evidència clara i forta que necessitem per veure quins tractaments ajuden a salvar vides”, ha apuntat el director general de l’OMS, que ha considerat un gran “èxit” que l’assaig amb la primera vacuna hagi començat només 60 dies després que se’n trobés la seqüència genèrica.

Et pot interessar  Familiars de les víctimes de la residència de Tremp declaren que el centre va ser "la casa dels horrors" durant la covid
Publicitat

Opinió

Minut a Minut