Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

L’OMS espera trobar una vacuna contra la Covid-19 abans de finals d’any

|

- Publicitat -

L’Organització Mundial de la Salut espera trobar una vacuna contra la Covid-l19 abans de finals d’any. “Si tenim molta sort, hi haurà una o dues vacunes exitoses abans de finals d’any”, ha assegurat la científica en cap de l’OMS, Soumya Swaminathan. Segons ell, l’organització preveu que a finals d’any ja hi hagi entorn d’uns 200 milions de dosis i que el 2021 ja n’hi hagi milers de milions. Swaminathan ha assegurat que ara mateix s’estan investigant unes 200 vacunes potencials i que una desena passarà ja a la fase tres d’assaig clínic on es veurà si són efectives i segures.

Una fase perillosa

Publicitat

L’OMS adverteix que el món entra en una “fase perillosa” a mesura que reobren els països que van establir mesures de confinament o restriccions per frenar la propagació de la Covid-19. De fet, ha alertat que la pandèmia del coronavirus s’està accelerant després de registrar la xifra més gran de casos en un sol dia. Rebrots com els d’Alemanya o la Xina o el descontrol a Brasil fan que l’OMS predigui un possible rebrot a escala planetària.

Et pot interessar  Familiars de les víctimes de la residència de Tremp declaren que el centre va ser "la casa dels horrors" durant la covid
Publicitat

Opinió

Minut a Minut