Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

L’exministra socialista i nova fiscal general s’estrena encarregant un retrat de Felipe VI

|

- Publicitat -

Qui va ser la ministra de justícia de l’anterior Gobierno socialista de Pedro Sánchez, Dolors Delgado, tot just fa una setmana va prometre el càrrec com a nova Fiscal General de l’Estat. La posada en escena va ser amb la presència del Rei Felipe VI carn i os i Juan Carlos I de tela i pintura. I és que la primera decisió de Delgado ha estat la de substituir el llenç de l’antic cap d’Estat espanyol i ja s’ha encarregat un de nou el Felipe VI.

Des de la proclamació del rei Felip VI gairebé tots els edificis oficials han canviat el retrat per actualitzar-lo al nou monarca, però la Fiscalia encara conservava el del rei emèrit, pintat per Ricardo Macarrón. Segons fons de la Fisalia consultades per El Confidencial Digitial, la decisió de canviar-ho té res a veure amb el nomenament de l’actual fiscal general de l’Estat.

Publicitat

Encara no ha transcendit el preu però si tenim en compte els precedents, no serà gens barat per als contribuents. A finals del 2018, la Mesa del Congreso va aprovar la compra d’un retrat a l’oli de Felip VI per un total de 88.000 euros (IVA inclòs) després d’intentar regatejar-li el preu al seu pintor, Hernán Cortés, que havia demanat més diners.

[Imatges] L’enginy de la xarxa ridiculitza a l’extrem el retrat de Felipe VI que ha costat 88.000 euros

Et pot interessar  La Fiscalia de la censura: demana dos anys de presó pels tuitaires que van criticar la família que volia el 25% de castellà a Canet
Publicitat

Opinió

Minut a Minut