Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

L’Espanya que ens entén: Quatre gats es manifesten a Madrid per la llibertat dels presos polítics

Només unes 50 persones que evidencien l’impossible encaix de Catalunya a Espanya

Redacció
Redacció 23/06/2019
Concetració de Madrilenys pel dret a decidir

La falsa esquerra progressista espanyola i catalana que sobreviu enganyant els seus votants convencent-los que “una altra Espanya és possible” i que cal “perseverar” i “esperar el diàleg” o, fins i tot, que parla d’un canvi de la Constitución per fer-hi encaixar el dret a l’autodeterminació ha tornat a quedar retratada.

Aquest és el seu poder de convocatòria a Madrid: 50 persones mal comptades a la Puerta del Sol per demanar la llibertat dels presos polítics i el dret a l’autodeterminació amb crits com “Sí, sí sí, dret a decidir” o “Llibertat, presos per votar”.

La manifestació ha estat convocada per la plataforma Madrilenys pel Dret a Decidir que ha llegit un manifest, que afirma que el judici del procés ha finalitzat “ple d’irregularitats” i que la fiscalia “ha transformat la desobediència a la llei en delictes de rebel·lió i sedició”.

El portaveu de Madrilenys pel dret a decidir, Jaime Pastor, ha demanat que s’obri un camí per a una solució política del conflicte català, ja que considera que la via judicial “només agreuja més” la situació.