Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

L’Espanya que ens entén: Quatre gats es manifesten a Madrid per la llibertat dels presos polítics

|

- Publicitat -

La falsa esquerra progressista espanyola i catalana que sobreviu enganyant els seus votants convencent-los que “una altra Espanya és possible” i que cal “perseverar” i “esperar el diàleg” o, fins i tot, que parla d’un canvi de la Constitución per fer-hi encaixar el dret a l’autodeterminació ha tornat a quedar retratada.

Aquest és el seu poder de convocatòria a Madrid: 50 persones mal comptades a la Puerta del Sol per demanar la llibertat dels presos polítics i el dret a l’autodeterminació amb crits com “Sí, sí sí, dret a decidir” o “Llibertat, presos per votar”.

Publicitat

La manifestació ha estat convocada per la plataforma Madrilenys pel Dret a Decidir que ha llegit un manifest, que afirma que el judici del procés ha finalitzat “ple d’irregularitats” i que la fiscalia “ha transformat la desobediència a la llei en delictes de rebel·lió i sedició”.

El portaveu de Madrilenys pel dret a decidir, Jaime Pastor, ha demanat que s’obri un camí per a una solució política del conflicte català, ja que considera que la via judicial “només agreuja més” la situació.

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut