Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

L’església espanyola ofereix un nou curset prematrimonial on afirma que la masturbació és negativa

|

- Publicitat -

L’església espanyola segueix demostrant com és un dels tentacles de l’Estat on la transició hi va passar de puntetes. Avui dia, al costat de la de Polònia, segueix sent la més conservadora i reaccionaria.

Malmetent (encara més) la Marca Espanya, la conferència episcopal espanyola ha presentat un nou pla prematrimonial que amplia les hores, ara de dos anys i abans era de 20 hores, anomenat , ‘Juntos en Camino, + Q2‘.

Publicitat

Entre els sorprenents consells i guies d’actuació, segueix cridant l’atenció com relega el paper de la dona i com segueix alertant dels perills de la masturbació: “algú que estigui acostumat a la masturbació no podrà descobrir la bellesa de compartir la sexualitat amb una altra persona”. També penalitza la pornografia al·legant que “crea addicció”.

També assegura que els homes i les dones “són diferents” perquè els homes pensen més a tenir sexe i la possibilitat de tenir-lo “fa que deixin d’estar cansats” i en canvi reconeix que les dones “necessiten estar descansades per practicar-lo”. Per posar-hi remei, aconsella els homes ser més atents a les tasques domèstiques perquè les dones estiguin descansades.

Malgrat que el curs de 20 hores seguirà sent efectiu perquè dues persones es casin per l’església, els eclesiàstics recomanen aquest segon curs.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut