Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

L’autobús de l’odi de Ciudadanos fracassa a Madrid

Albert Rivera embogit per la poca gent que participa en el seu primer acte de campanya contra els presos polítics

|

- Publicitat -

Rivera diu que Sánchez “no té límits” i “necessita els indults” per seguir a la Moncloa

ACN Barcelona .- El líder de Ciutadans (Cs), Albert Rivera, ha assegurat aquest dissabte al migdia que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, “no té límits” i que és “capaç de pactar amb els que escupen Espanya” per seguir a la Moncloa. Segons Rivera, a més de pactar els pressupostos a la presó, el secretari general dels socialistes també hi està “negociant una majoria política perillosa per aquest país” per la qual haurà de “concedir indults, purgar els advocats de l’Estat i jutjar i dir que no és rebel·lió”. En una concentració a Madrid convocada per la plataforma civil de Cs, España Ciudadana, que tenia per lema “STOP Sánchez, no als indults, eleccions ja”, Rivera ha afirmat que Sánchez “està més còmode amb els que escupen a un ministre que amb els que defensen la democràcia”.

Publicitat
L’autobús de l’odi de Ciudadanos

La poca gent que ha participat a l’acte per fomentar l’odi contra els catalans provoca un discurs encara més exaltat d’Albert Rivera

Rivera ha acusat Sánchez de fer “qualsevol cosa per seguir cinc minuts més a la Moncloa” i ha criticat que aquesta setmana “ha ridiculitzat un ministre espanyol” negant que l’havien escopit. “El govern de Frankenstein se’ls n’ha anat de les mans”, ha advertit tot assegurant que “el que hem aconseguit a Espanya en els últims 40 anys està en risc si els de Torra, Rufián i Puigdemont manegen el poder amb Sánchez”.

Carrega contra els presos polítics catalans i atia l’odi contra els catalans

Segons el líder de Cs, “aquesta legislatura no dona de més perquè d’un pacte a la presó no pot sortir res de bo” i per aquesta raó ha demanat “eleccions ja”. En cas de guanyar les eleccions, Rivera s’ha compromès a “respectar el que sentenciïn els jutges” tan si li agrada com si no”. “Si els absolen, ho respectarem i si els condemnen també”, ha afirmat.

Et pot interessar  Ciudadanos, camí del seu propi "Ulster"

 

 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut