Diumenge, 18 d'abril de 2021 - Edició 997
La República

L’alcalde de Cartagena demana l’extradició dels jutges i fiscals que van explotar sexualment menors

L’escàndol sobre el turisme sexual amb menors que van practicar jutges i fiscals amb noies menors d’edat en un viatge a Colòmbia no quedarà impune, si més no, per a […]

Redacció
Redacció 27/09/2018

L’escàndol sobre el turisme sexual amb menors que van practicar jutges i fiscals amb noies menors d’edat en un viatge a Colòmbia no quedarà impune, si més no, per a l’alcalde de Cartagena, Pedrito Pereira. El líder municipal ha exigit des de Bogotà “l’extradició dels estrangers que hagin abusat dels nostres nens”, una pràctica que, avisa “no quedarà impune”: “Són penes que arriben als 37 anys”.

En un vídeo difós a Twitter, Pereira ha demanat que es cridi a citar i es respongui davant la justícia sobre els fets que ahir va publicar el portal ‘moncloa.com’: “Cartagena no és una destinació turística sexual, tot el pes de la Llei ha de caure sobre els depredadors sexuals”.

L’alcalde, en aquest sentit, s’ha mostrat ferm en la defensa dels “drets dels nostres nens” assegurant que “no permetrà” l’explotació sexual infantil: “Sigui qui sigui, ha de ser judicialitzat”.