Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

L’Advocacia de l’Estat denúncia un robatori de documentació durant el judici a Villarejo per les gravacions il·legals al CNI

|

- Publicitat -

L’Audiència Provincial de Madrid ha absolt l’excomissari José Manuel Villarejo i als altres dos acusats en el judici per l’enregistrament i difusió il·legal l’any 2014 de la reunió entre policies i agents del CNI. Malgrat que no s’ha descartat la seva participació, l’Audiència té un “dubte raonable” i, per tant, l’absol.

La situació es torna encara més esperpèntica ara que l’Advocacia de l’Estat ha denunciat un robatori de documentació durant el judici. Segons explica Público, l’advocada de l’Estat, Rosa María Seoane, que va exercir l’acusació contra el comissari jubilat, ha denunciat que va sofrir un robatori amb força en el seu vehicle particular durant la celebració del judici, fruit del qual li van ser sostrets dispositius que contenien documentació d’aquesta causa.

Publicitat

Concretament, Seoane denuncia que li van robar el seu ordinador portàtil oficial i un dispositiu extern d’emmagatzematge dia 8 de novembre, després de la celebració d’una de les jornades del judici on finalment Villarejo va ser absolt dels delictes de descobriment i revelació de secrets. Com a mínim, sospitós.

Et pot interessar  La fiscalia demana arxivar la causa contra l'exdirectora del CNI per l'espionatge a Aragonès
Publicitat

Opinió

Minut a Minut