Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

L’activista informàtic, a qui la Fiscalia sol·licita 18 anys de presó, demana suport popular

|

- Publicitat -

“M’acusen de dany informàtic i revelació de secrets (18 anys) per suposadament haver realitzat accions des d’Anonymous a l’Operació Catalunya contra webs i serveis governamentals, estatals i empreses espanyoles des de l’1-O del 2017 fins al 27-F del 2018”, explica Joel Muñoz, al seu compte de Twitter.

L’activista s’enfronta a una pena superior a la majoria dels líders del Procés per haver accedit sense permís a 41 pàgines web de diferents organismes i entitats, traient a la llum dades de caràcter personal enregistrades i fitxers confidencials.

Publicitat

“Perquè els estats veuen als hacktivistes més perillosos que als terroristes que maten en massa a innocents per motius religiosos, ètnics o ideològics?”, es demana el jove de Vila-rodona. “La resposta és bastant lògica, els hacktivistes fan tremolar les estructures de poder més podrides, atempten contra els privilegis de les cúpules polítiques i estatals, denunciant crims de guerra, la corrupció, el finançament de certes organitzacions i actuant per denunciar tota injustícia”, reflexiona.

Finalment, fa una crida popular i demana difusió del seu grup de suport, creat per donar a conèixer la causa. Segons Muñoz, s’apropa la data del judici, tot i que encara no hi ha data fixa. “Preparem-nos. Visca la terra, mort a l’estat i visca l’anarquia”, ha sentenciat.

Et pot interessar  Els 14 jutges a favor del dret a decidir denuncien de nou la policia patriòtica de Villarejo i Pino per la filtració dels seus DNI
Publicitat

Opinió

Minut a Minut