Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

La reina Letizia es gasta el 60% del seu sou públic en roba

L'aristòcrata reincideix i els últims 4 anys s'hauria gastat 361.657 euros en vestits

|

- Publicitat -

A Letízia Ortiz li va canviar la vida, literalment, quan va enamorar el llavors Príncipe Felipe. Ella, d’origen més aviat humil, va passar a ser la reina d’Espanya i a acumular una fortuna. De fet, ara fa uns mesos va transcendir que l’aristòcrata que l’any 2014 una fortuna acumulada de vuit milions d’euros, una dècada després del casament.

Malgrat tenir la capacitat d’estalviar, la reina s’ha gastat aquest any el 60% del seu sou, públic i pagat entre tots, en roba. Concretament, un total de 80.045 euros. Si tenim en compte que l’assignació anual és de 131.400 euros, això significa el 60% del seu ‘sou’.

Publicitat

Però és que si sumem els últims 4 anys, la xifra augmenta fins als 361.657 euros en vestits, complements i calçat i això s’enfila quasi fins al 70% del que ha cobrat segons Vanitatis.

L’obsessió de la reina amb l’estètica no només és amb la roba. Cal recordar com Letizia es va passar de frenada injectant-se àcid hialurònic a la cara quan va aparèixer a la fira ARCO amb un rostre que s’assemblava a la reproducció que té al museu de cera de Madrid amb els pòmuls molt inflats.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut