Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

La nova temporada de TVE es converteix en un cau d’exministres

|

- Publicitat -

Un dels ministres espanyols més efímers de la història de la política Estatal és el periodista valencià Màxim Huerta. Va ser nomenat cap de Cultura i Esports (malgrat acumular diferents tuits contra el fet de practicar alguns esport concrets com el futbol) per Pedro Sánchez després que prosperés la moció de censura contra Mariano Rajoy.

El ministre, però, va plegar poques setmanes després. El motiu va ser que es va descobrir que Hisenda va imposar una multa de més de 250.000 euros al presentador per utilitzar una societat per pagar menys impostos.

Publicitat

Resulta que la televisió pública espanyola va oferir a Huerta un programa d’estiu que representava quadruplicar el sou que havia tingut com a ministre. Per la programació d’estiu Huerta ha obtingut 23.400 euros al mes i com a ministre rebia 5.800 mensuals.

Ara, s’ha conegut que l’espai de tertúlia ‘A partir de hoy’ ha estat renovat per la institució pública malgrat els nuls resultats d’audiència, amb una mitjana d’un 5,8% de share.

Però, a més, l’espai de debat matinal ha fitxat com a nova tertuliana l’exministra del PP Cecília Villalobos i, per tant, el programa ha ofert una imatge inusual: dos exministres fent televisió a la cadena pública.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut