Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

La nova soca britànica de Covid-19 ja és a la península Ibèrica

|

- Publicitat -

El Govern del Regne Unit ha confirmat aquest dilluns que s’ha detectat la variant del coronavirus a Gibraltar, on precisament s’han reforçat les restriccions després del repunt de contagis de la setmana passada.

La soca, que suposadament s’ha originat a les illes Britàniques, ha derivat en una allau de restriccions mundial i, en el cas d’Espanya, es limitaran els vols procedents del Regne Unit perquè només arribin ciutadans espanyols o residents.

Publicitat

La variant ja s’ha detectat en altres països, entre els quals Dinamarca, Països Baixos i Austràlia, mentre que un portaveu de Downing Street ha confirmat aquest dilluns que almenys s’ha registrat un cas a Gibraltar, informa Sky News.

Gibraltar ha registrat un repunt de contagis i el Govern ha exhortat les famílies a no portar els fills a l’escola aquest dilluns i dimarts. A més, també s’han prohibit les visites a les llars d’avis, una mesura “molt trista i molt dura”, tal com ha reconegut el primer ministre, Fabian Picardo: “No tenim cap més remei”.

Et pot interessar  Familiars de les víctimes de la residència de Tremp declaren que el centre va ser "la casa dels horrors" durant la covid
Publicitat

Opinió

Minut a Minut