Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

La millor atracció turística del rànquing anual fet per Tripadvisor és catalana

|

- Publicitat -

La companyia de viatges nord-americana, Tripadvisor elabora anualment un rànquing de les millors atraccions turístiques a escala mundial. La novetat és que aquest any en primera posició es troba una obra catalana, situada a Barcelona. Com no podia ser d’una altra manera es tracta de la Sagrada Família qui ha superat tant el Colosseu (Roma) com a l’Estat Empire (Nova York).

Publicitat

La popular pàgina web, seguidament de les obres esmentades ha valorat a la Gran Mesquita Sheikh Zayez (Abu Dhabi) i la galeria Degli Uffizi (Florència), com a les següents obres turístiques i així exposant les cinc primers posicions del rànquing.

Per a tancar la llista, Tripadvisor ha valorat a la plaça d’Espanya de Sevilla, les cascades de l’Iguazú al Brasil, els banys romans de Bath (Regne Unit), el Jardí dels Déus, a Colorado (Estats Units) i la Fontana di Trevi, a Roma; com les 5 millors. I així tanca la classificació la prestigiosa pàgina web. Cal destacar que enguany el podi és per a les obres de l’Estat i les italianes.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió