Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

La magnitud d’un incendi a Catalunya es converteix en portada del ‘New York Times’

|

- Publicitat -

Els incendis estan sent els protagonistes als darrers dies, sobretot al territori català; tot i que la problemàtica s’estén a nivell europeu causat per a l’onada de calor que ens submergim. Efectivament es produeix en notícia i la premsa en va plena. Així doncs, el prestigiós dels Estats Units, ‘The New York Times’ ha posat la lupa en aquest fenomen, a escala europea. La premsa estatunidenca s’ha fixat en l’incendi de Bages i les conseqüències que se n’han derivat; davant la magnitud aquest incendi ha quedat en portada a través del qual es pot veure la brutalitat de flames a través d’una imatge firmada pel fotoperiodista Emiliano Morenatti. Una imatgge que es va publicar el passat 20 de juliol.

‘The New York Times’ no ha estat l’únic mitjà que n’ha fet referència, sinó que també ho han fet el Wall Street Journal o la CNN.

Publicitat

El cos de Bombers de la Generalitat va manifestar que l’incendi està controlat tant del Pont de Vilomara i Rocafort (Bages). Unes flames que han cremat 1.750 hectàrees de superfície forestal i una cinquantena de cases.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut