Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

La justícia belga accepta la petició de la defensa i ajorna l’audiència

La Chambre du Conseil de Brussel·les unifica els casos: La vista dels dos exconsellers i de l’expresident serà el 16 de desembre

Avatar
Agències 15/11/2019
Primer pla dels exconsellers Toni Comín i Lluís Puig atenent els mitjans després de comparèixer per l'euroodre a la Chambre du Conseil de Brussel·les, el 15 de novembre del 2019. (Horitzontal)

La justícia belga ha decidit integrar el procés per l’euroordre dels exconsellers Toni Comín i Lluís Puig amb el de l’expresident Carles Puigdemont. En la primera vista per l’euroordre dels exconsellers que ha començat aquest divendes a les nou del matí a la Chambre du Conseil de Brussel·les, la defensa de Comín i Puig ha demanat l’ajornament de l’audiència, tal com estava previst i va fer també Puigdemont, i la convergència de calendari amb l’expresident.

Un cop acceptades ambdues peticions, ara la defensa dels exconsellers presentarà el document de defensa el 25 de novembre i la fiscalia tindrà fins al 5 de desembre per entregar les seves conclusions. El document final serà el 12 de desembre i la vista oral de Puigdemont, Comín i Puig se celebrarà el 16 de desembre.