Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

La hipocresia del PP: Feijóo i Mañueco celebren el triomf de la “moderació” a França després de pactar amb Vox

|

- Publicitat -

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, i el de Castella i Lleó Alfonso, Fernández Mañueco, han protagonitzat una ridícula demostració d’hipocresia política. Per una banda, feliciten el president de França, Emmanuel Macron, per la victòria en les eleccions franceses, en les quals l’extrema dreta ha batut el seu rècord de vots. Per l’altra, pacten i aplanen el camí a Vox a l’Estat espanyol.

Publicitat

“França ha decidit seguir pel camí de l’estabilitat, la centralitat i la moderació”, ha escrit Feijóo en el seu perfil de Twitter. El líder popular ho considera un “moment transcendental” i ha aplaudit que el poble francès hagi triat “continuar construint una Europa més forta i unida”.

Igualment i sense cap mena de vergonya, Mañueco ha felicitat Macron. “El seu triomf en les eleccions presidencials franceses representa la moderació i el diàleg, així com la defensa i el valor de la Unió Europea”, ha escrit. Mañueco ha defensat que la comunitat que presideix continuarà “estrenyent llaços comercials, econòmics i culturals” amb França.

Et pot interessar  Feijóo, molest amb la reforma de les llengües al Congrés: "Puigdemont i Díaz no van necessitar traductor"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió