Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La famosa vicepresidenta veneçolana se’n fot de la política espanyola: “em fan gràcia”

|

- Publicitat -

La vicepresidenta de Veneçuela, Delcy Rodríguez, ha trencat el seu silenci després de la trobada que va tenir a Barajas amb el ministre espanyol de Transports, José Luis Ábalos, el passat 20 de gener, i que la dreta espanyola ha aprofitat per a carregar durament contra el Gobierno.

Rodríguez ha tirat d’ironia per a analitzar la situació i ha carregat contra aquells partits espanyols que reconeixen Juan Guaidó, personatge que recolzat pels Estats Units, ha intentat dur a terme un cop d’Estat sense èxit al país del carib. La vicepresidenta veneçolana ha qualificat de “banalitat i insuportable lleugeresa” tant els partits com els mitjans de comunicació espanyols.

Publicitat

La número dos del règim de Maduro també ha titllat el seu comportament com “d’excentricitat política” i ha afegit que “no deixa de causar-me certa impressió i certa gràcia veure’ls fotografiant-se amb un personatge que ni tan sols és un polític rellevant a la política veneçolana (…) perquè Joan Guaidó és el no-res”, ha assenyalat Rodríguez a la televisió ​​prochavista Televen.

També s’ha referit a l’oposició espanyola: “el que representa la dreta espanyola és una excentricitat política. Es queden en el que és superficial, però no van a fons. El fons és que aquesta dreta espanyola avala un cop d’estat a Veneçuela”, ha afegit.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut