Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La CUP li diu per carta a Felipe VI que els Borbons són tots uns corruptes

|

- Publicitat -

La CUP ha enviat una carta a Felip VI per traslladar-li els temes sobre els què hauria volgut parlar si hagués acceptat anar a la Zarzuela en el marc de la ronda de contactes per a la investidura. En la carta, els anticapitalistes citen el “mal” que ha fet la monarquia des de Felip V als Països Catalans i que, segons diuen, mai ha estat reparat.

També fan referència a la “corrupció crònica que esquitxa la seva família” i citen el pare de Felip VI i la seva germana Cristina “vergonyosament absolta”. Els cupaires reproven “l’augment de la repressió” contra les persones contràries a la monarquia i assenyala que la seva popularitat “està pel terra” encara més després de la seva intervenció pública “avalant la repressió” de l’1-O del 2017.

Publicitat

“Una entrevista protocol·lària no donava per tant; en lloc de perdre el temps hem triat celebrar un acte batejat ‘El poble vol ser el rei’ en què hi ha convidats moviments socials i les forces d’esquerra de la ciutat de Madrid.

I és que, segons la carta de la CUP, tenien “moltes coses” a dir-li però precisament la investidura era de les “menys importants de totes”.

Et pot interessar  La CUP es rendeix en la negociació amb el Govern pels pressupostos i anuncia una esmena a la totalitat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut