Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

La caverna mediàtica espanyola amaga l’èxit d’una empresa independentista contra la Covid-19

|

- Publicitat -

La farmacèutica Grífols és l’única empresa de l’Ibex-35 que no va canviar la seva seu social de Catalunya durant l’1-O malgrat les amenaces del mateix rei d’Espanya, Felipe VI, que va fer tota una ronda de trucades per a pressionar a les grans companyies catalanes perquè “marxessin” de Catalunya.

És conegut per hom que la família Grífols (que no pas tot el seu conglomerat d’empreses, algunes amb seu a Irlanda) simpatitza amb la independència de Catalunya.

Publicitat

Potser per aquest motiu, per ser una empresa “traïdora” a la pàtria espanyola, la caverna mediàtica mesetera no ha fet notícia o no ha tractat com toca l’èxit d’aquesta empresa catalana en la lluita contra la pandèmia del coronavirus.

El mateix president dels Estats Units, Donald Trump, feia ahir un anunci donant suport al tractament amb plasma de la qual Grifols n’és una experta i que s’ha aprovat per la FDA del país nord-americà, una notícia prou important que ha passat sense pena ni glòria a l’Estat espanyol.

De fet, les accions de la multinacional catalana s’han disparat més d’un 3% amb l’anunci de Trump d’usar plasma amb anticossos per tractar els contagiats pel virus, ja que Grífols s’ha especialitzat en aquest tipus de tractament. És més, la catalana és una de les empreses biocientífiques més reconegudes del món, sent líder mundial en subministraments a hospitals i la tercera en el sector d’hemoderivats.

Et pot interessar  Familiars de les víctimes de la residència de Tremp declaren que el centre va ser "la casa dels horrors" durant la covid
Publicitat

Opinió

Minut a Minut