Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

La casposa resposta del PP al vídeo de Puigdemont tocant Serrat al piano

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha respost aquest dimecres el vídeo del president Carles Puigdemont interpretant una cançó de Serrat al piano en solidaritat amb els líders […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 02/01/2019

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha respost aquest dimecres el vídeo del president Carles Puigdemont interpretant una cançó de Serrat al piano en solidaritat amb els líders sobiranistes empresonats. I ho ha fet amb un altre vídeo on se’l veu interpretant a l’orgue l’himne d’Espanya.

Coincidint amb l’arribada del nou any, Puigdemont va decidir ‘penjar’ un vídeo al seu compte personal d’Instagram on se’l veu tocant el piano el tema ‘La Saeta’, de Joan Manuel Serrat, per donar la benvinguda l’any 2019 als presos polítics.

Una resposta vergonyant

El número dos del PP, Teodoro García Egea, ha aprofitat la mateixa xarxa social per contestar Puigdemont amb un altre vídeo en què se’l veu tocant a l’orgue l’himne d’Espanya a una església.

“Bon any, Carles Puigdemont. Bon any a tots els espanyols que des de qualsevol racó d’Espanya estimen al seu país, el seu himne i la seva bandera. I respecten la llei i la Constitució. Catalunya sempre serà una part d’Espanya i al que no li agradi que se’n vagi a Brussel·les de concert amb Puigdemont”, diu el comentari que acompanya el vídeo.