Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

La casposa resposta del PP al vídeo de Puigdemont tocant Serrat al piano

El secretari general, Teodoro García Egea, toca l'himne espanyol a una església amb un orgue

|

- Publicitat -

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha respost aquest dimecres el vídeo del president Carles Puigdemont interpretant una cançó de Serrat al piano en solidaritat amb els líders sobiranistes empresonats. I ho ha fet amb un altre vídeo on se’l veu interpretant a l’orgue l’himne d’Espanya.

Coincidint amb l’arribada del nou any, Puigdemont va decidir ‘penjar’ un vídeo al seu compte personal d’Instagram on se’l veu tocant el piano el tema ‘La Saeta’, de Joan Manuel Serrat, per donar la benvinguda l’any 2019 als presos polítics.

Publicitat

Una resposta vergonyant

El número dos del PP, Teodoro García Egea, ha aprofitat la mateixa xarxa social per contestar Puigdemont amb un altre vídeo en què se’l veu tocant a l’orgue l’himne d’Espanya a una església.

“Bon any, Carles Puigdemont. Bon any a tots els espanyols que des de qualsevol racó d’Espanya estimen al seu país, el seu himne i la seva bandera. I respecten la llei i la Constitució. Catalunya sempre serà una part d’Espanya i al que no li agradi que se’n vagi a Brussel·les de concert amb Puigdemont”, diu el comentari que acompanya el vídeo.

Et pot interessar  L’exdiputat del PP menorquí Juan Carlos Grau, condemnat per distribuir pornografia infantil
Publicitat

Opinió

Minut a Minut