Divendres, 12 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

La Casa Real ja prepara el retorn de Juan Carlos I, però vol evitar que sembli “que estava fugat”

La Zarzuela fa mans i mànigues per esquivar les crítiques que suposaria la tornada del Borbó just després de l’arxivament de les seves corrupteles

Agències 07/03/2022

La tornada de Juan Carlos I és cada cop més a prop. L’arxivament de les nombroses corrupteles ha aplanat el retorn del rei, però, segons informa vozpopuli, fonts pròximes a la Casa Real indiquen que “no serà en qüestió de dies”. “Un retorn imminent faria semblar que estava fugat. I en absolut”, detallen a l’enèsim intent de rentar la cara a la monarquia espanyola.

El mitjà recull que els testimonis emfatitzen que “cal esperar que es rebaixi la pressió social i mediàtica” i es vol destacar que les causes “ja han quedat tancades”, tot i que s’ha provat que el Borbó va defraudar milions d’euros a Hisenda.

La Casa Real vol dissimular que el retorn és conseqüència de l’arxivament de les investigacions i procurarà que la sortida d’Abu Dhabi no sigui precipitada per evitar les crítiques de l’opinió pública i els socis del Gobierno. I és que el “campechano” vol tornar ja a la seva estimada pàtria, però tot apunta que s’esperarà a “després de Setmana Santa” per evitar embrutar encara més la seva reputació.